Dobrodosli

Kad je imala 17 godina, okačili su njen snimak i proglasili je “najružnijom na svetu”. Prošla je kroz pakao, a onda se sve preokrenulo (VIDEO) – Insta Zanimljivosti
Utorak , ožujak 20 2018
Home / Zanimljivosti / Kad je imala 17 godina, okačili su njen snimak i proglasili je “najružnijom na svetu”. Prošla je kroz pakao, a onda se sve preokrenulo (VIDEO)

Kad je imala 17 godina, okačili su njen snimak i proglasili je “najružnijom na svetu”. Prošla je kroz pakao, a onda se sve preokrenulo (VIDEO)

“Za svaku ružnu reč koja mi je upućena uvek pronađem u sebi snagu da zagrlim svoje unutrašnje biće”

Motivaciona govornica Lizi Velaskez (28) iz Teksasa, nekada proglašena za najružniju ženu sveta, rođena je sa teškim sindromom marfanoidna progerija, a nakon godina u kojima je bila žrtva maltreriranja, sada je spremna da ispriča svoju priču.

– Kada sam imala 17 godina neko je na Jutjub okačio video sa mnom i napisao da sam najružnija žena na svetu, osećala sam se užasno. Međutim, u isto vreme to mi je dalo svetsku popularnost i priliku da krenem da radim na sebi. Sada sam ja ta koja drži motivacione govore kako prihvatiti i zavoleti sebe i zahvalna sam tom čoveku jer sam u prilici da pomažem drugima – rekla je ona.

Foto: AP/Tanjug

Objasnila je koliko joj je bilo teško da se suoči sa sobom i tom ružnom titulom i to u tinejdžerskom periodu. Otkrila je da je tada čak imala problem i sa drogom.

Printskrin:YouTube/Lizzie Velasquez

Lizi je sada uspešni motivacioni govornik, učestvovala je čak i na TED-u a njena Jutjub stranica ima čak 14 miliona pregleda. Često je lice i na crvenom tepihu, gde itekako lepo ume da se snalazi, a od kolega uživa puno poštovanje.

Printskrin:YouTube/Lizzie Velasquez

– Za svaku ružnu reč koja mi je upućena uvek pronađem u sebi snagu da zagrlim svoje unutrašnje biće i srećna sam kada mogu da pomognem i inspirišem ljude koji se bore sa sobom i okrutnom okolinom oko nas – jasna je ona i poručuje:

– U vremenu kada su supermodeli definicija lepote, kada se uspeh izjednačava sa bogatstvom, a slava se određuje prema broju pratilaca na društvenim mrežama, kako biste vi opisali sebe. Da li je to okruženje? Prijatelji? Porodica? – deo je njenog govora koji ceo možete pogledati u videu ispod:

 

(Telegraf.rs

Facebook Comments

About admin

Check Also

Osećate da vam OKO TRZA? Ovo može biti ZNAK opasne BOLESTI!

Trzanje donjih ili gornjih kapaka lekari nazivaju miokimija. Srećom, osim što iritira, ovo spontano grčenje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *