Dobrodosli

“Procurile” nove vesti o Šumaheru – Insta Zanimljivosti
Utorak , ožujak 20 2018
Home / Sport / “Procurile” nove vesti o Šumaheru

“Procurile” nove vesti o Šumaheru

Blizak prijatelj najboljeg vozača Formule 1 svih vremena izneo nove podatake o njegovom zdravstvenom stanju

Gotovo četiri godine posle nesreće Mihaela Šumahera koju je doživeo na skijanju, kada je teško povredio glavu zbog čega je dugo bio u komi, i dalje se gotovo ništa ne zna o njegovom zdravstvenom stanju.

Porodica sedmostrukog svetkog prvaka Formule 1 veoma dobro skriva od javnosti ono što se dešava iza zidina kuće u Švajcarskoj, u kojoj je Šumaher smešten od napuštanja bolnice.

Lekari su posle nesreće rekli da Šumaher sigurno ne bi preživeo da nije nosio kacigu, ali je bez obzira na to što je imao zaštitnu opremu, pretrpeo ozbiljne povrede mozga.

Spekulisalo se da živi kao biljka, da je mnogo smršao i da čak ne može ni da priča.

Portparolka bivšeg vozača Sabine Kem nekoliko puta se oglasila navodeći da je želja porodice da zaštite privatnost i da javnost mora to da poštuje.

Ipak, nemački list “Bunte” objavio je novu informaciju koju je dobila od neimenovanog prijatelja porodice Šumaher, a koja je, za razliku od većine prethodnih, nešto optimističnija.

On je rekao da oporavak Mihaela Šumahera “ide u dobrom smeru, uzimajući u obzir sve okolnosti” i to najviše zahvaljujući “njegovoj atletskoj građi i izdržljivosti”.

On je dodao da su njegova supruga Korina i deca, sin Mik (18) i ćerka Đina Marija (20), i dalje optimisti kada je u pitanju njegov oporavak.

“Korina i deca i dalje veruju da se može dogoditi medicinsko čudo”, rekao je neimenovani izvor blizak porodici Mihaela Šumahera.

Sabine Kem, međutim, odbila je da komentariše te navode.

Izvor: mondo.rs

Facebook Comments

About admin

Check Also

Ako imate OVIH 5 stvari na svom Fejsbuk profilu, odmah ih OBRIŠITE, inače ste u VELIKOM problemu!

Fejsbuk je jedan od najuticajnijih medija na svetu, ali i mnogo više od toga. Ne …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *